Google

Visste du at 93 prosent av alle søk i Norge blir gjort på Google? Ikke et dumt sted å annonsere, med andre ord. Google Ads er en genial måte å nå ut til nye og gamle kunder på, uten at det koster skjorta.

Vi googler hele tiden

Hva gjør vi når vi skal finne varer eller tjenester på nett? Vi søker, og selvfølgelig søker vi på Google! Listen over fordeler med Google Ads er derfor, ikke overraskende, svært lang. Vi kan kjapt nevne noen: Raske resultater, full kontroll over kostnader og mer verdi for pengene.

Hos oss gjør vi mer enn å slenge inn en haug annonser, trykke på start og håpe på det beste. Vi gjennomfører grundig forarbeid og overvåker kontoen din underveis. På den måten sikrer vi at riktige søkeord er valgt, og at du får mest mulig valuta for pengene. Presisjon er viktig og vi jobber derfor hardt for å tilpasse språk og tekst etter ulike kundegrupper.

Med oss som samarbeidspartner vil du alltid ha oversikt, noe som er avgjørende i slike prosjekter. Du vil få både rapporter og svar på alle spørsmål du skulle sitte med underveis.

 

Mer enn bare søk

Google Ads finnes i mange former og fasonger. Vi kjenner alle til de annonsene som dukker opp i søkeresultatene, men det finnes mye mer! Vi kan nevne i fleng: Display, YouTube, Discovery, Performance Max og Google Shopping.

 

YouTube

På YouTube har du mange spennende muligheter til å treffe målgruppen din. Finn kundene dine basert på hvem de er og hvor de befinner seg. La annonsen din vises på de videoene du velger, eller rett deg etter gode gammeldagse søkeord.

 

Google Shopping 

For deg som har nettbutikk er det flere grunner til å bruke Google Shopping. Her vil du kunne dukke opp når folk leter etter akkurat det du selger.

Eksempel: Selger du Ray Bans kan du dukke opp på søkeordet Ray Bans, men også på solbriller, pilotbriller, stilige solbriller og lignende søk.

Produktet ditt vil dukke opp i Google med riktig bilde, pris, navn på produktet og en link som sender den potensielle kunden rett inn i din nettbutikk.

Vi kan også helpe deg med