Sosiale medier

Vi har aldri vært mer sosiale enn nå, selv om mange går med blikket klistret til smarttelefonen sin. Sosiale medier knytter oss sammen. Er du synlig på plattformene bedriftens målgruppe bruker hver dag?

Bli lagt merke til

Når blikk flakker fra skjerm til skjerm, kreves det mye for å få publikum til å stoppe opp og legge merke til deg. Storhetstiden til TV-reklamer og annonser på radioen som fikk publikumets fulle oppmerksomhet er for lengst over. I dag må du engasjere, og ikke minst være der forbrukerne er: på sosiale medier.

Javel, tenker du kanskje. Du har jo allerede en side på Facebook, Instagram og LinkedIn – og du har testet både Snapchat og YouTube uten å se resultater. Hva kan vi gjøre for deg som du ikke kan klare på egen hånd?

Tiden du mangler og ekspertisen du trenger

Å styre markedsføringen til en bedrift er ikke bare-bare. Tiden flyr, og før du vet ordet av det har du ikke vært aktiv på sosiale medier på lang tid, for ikke å snakke om satt i gang en kampanje i noen av kanalene. Hos oss sitter det ikke bare ildsjeler som brenner for faget sitt, men også mennesker som setter av tid til å jobbe med din markedsføring.

De ulike sosiale mediene har også reglementer som stadig endres, noe som fører til at vi alltid må holde oss oppdaterte. Sammen kan vi stadfeste verdifulle målgrupper for deg og din bedrift, treffe potensielle kunder og arbeide hardt for at flere målfullføringer skjer.

Dette er lovord som flere mediebyrå kommer med, sier du? Vel – vi er ikke som alle andre.

Tøff konkurranse

Sosiale medier skaper en helt unik kommunikasjonsmulighet mellom bedrifter og kunder. Mange bruker i dag kronene sine på annonsering i sosiale kanaler. Dette fører til en langt tøffere konkurranse. Hardt arbeid? Utvilsomt – så hvorfor bruke tid og energi på dette selv? Våre eksperter finner ut hvem vi skal sikte oss inn på, og hvordan vi skal gjøre det på best mulig måte.

Velger du oss som samarbeidspartner jobber vi hardt for å oppleves som en utvidelse av bedriften din. Her på huset har vi rådgivere, innholdsprodusenter og spesialister innen SEO, betalt annonsering og sosiale medier du garantert vil høre fra. Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig samtale, slik at vi sammen kan finne ut av hva du har behov for i din markedsføring.

Vi kan også helpe deg med