LinkedIn

Med mange millioner brukere er LinkedIn verdens største profesjonelle nettverk. Det er en ypperlig plattform å bruke for å treffe de riktige menneskene og vise hva din bedrift står for.

Annonsering med treffsikkerhet

LinkedIn åpner døren til verdens største profesjonelle nettverk, og lar deg markedsføre mot dine ideelle kunder. Generer leads, bygg merkevare, promoter bedriften og få flere besøkende til nettsiden. 

De som befinner seg på LinkedIn er i stor grad profesjonelle og yrkesaktive folk som gjerne har høyskole- eller universitetsbakgrunn. Med mulighet til å peile inn annonsering mot folk basert på deres bakgrunn, helt ned til hvilken skole de har gått på, gir LinkedIn deg anledning til å lage spissede kampanjer som virkelig treffer.

 

Rekruttering og markedsføring

LinkedIn er ikke bare en plattform for å fremme egen bedrift. Det er også et godt verktøy for rekruttering. Her kan du nå de riktige menneskene og stille deg i et godt lys som en potensiell arbeidsgiver.

Annonsering på LinkedIn passer også svært godt når det kommer til salg og merkevarebygging, både for B2B og B2C. Her har du mange muligheter:

  • Sponsede InMail-meldinger 
  • Display-annonser
  • Dynamiske annonser
  • Tekstannonser
  • Videoannonser
  • InForm-annonser

For gode resultater med denne type annonsering er det viktig med tilpassede annonsetekster, gode landingssider og grundige analyser. 

Vi har tiden og kunnskapen du trenger for å ta LinkedIn-annonseringen din til neste nivå. Vi har også god kjennskap til LinkedIn Campaign Manager. Her har vi mulighet til å skape, måle og optimalisere kampanjer på ett og samme sted. Vi passer på at du tar deg godt ut og at markedsføringen både er effektiv og treffer der den skal. Ta kontakt med en av våre dyktige rådgivere i dag for en uforpliktende og hyggelig samtale!

Vi kan også helpe deg med