Bli kjent med oss

Vi er et digitalt performancebyrå med kontor i Oslo. Med ekspertise innen SEO, SEM, SoMe, innholdsmarkedsføring og e-postmarkedsføring, hjelper vi kundene våre å nå nye høyder.

Vi jobber i kulissene for å gjøre deg synlig

Strategien er enkel – det handler om å levere resultater som varer. Som et performancebyrå er vi opptatt av tallene og det tekniske, som mennesker bryr vi oss om det store bildet. Vi jobber i krysningspunktet mellom å få både søkemotorer og mennesker til å bry seg.  

Vi blir aldri ferdig utlært. Våre ansatte jobber kontinuerlig med å holde seg oppdatert på trender, informasjon og kunnskap innenfor de ulike fagfeltene. Vi jobber tett med store selskaper som Google og Facebook for å sikre at vi alltid henger med på det siste nye.

Optimal Norge har ambisjoner om å alltid levere over forventning. Med dedikerte og engasjerte ansatte, føler vi oss som en del av markedsavdelingen til alle våre kunder. 

 

Hvorfor Optimal Norge?

Det er mange grunner til å jobbe med oss. Dette er bare noen av dem.

Flinke folk

Vår største ressurs er de ansatte. Noen kommer rett fra høyskole- og universitetsutdanning, andre har lang fartstid fra markedsførings-, PR- eller mediebransjen.

Lang erfaring

Optimal har over ti års erfaring i bransjen og er i stadig vekst. Hardt arbeid og dedikasjon har gjort at vi har holdt på lenger enn de fleste.

Fornøyde kunder

Våre kunder beskriver oss som en pålitelig, leveransedyktig, kompetent og engasjert samarbeidspartner. Vi gir alltid 100 prosent – noe som gjenspeiles i kundeundersøkelser.

«Vi skal alltid levere over kundens forventning.»
FRODE BERENTZEN, DAGLIG LEDER